UNIEK EN GROEN VERGADEREN

Locatie is alles.

Hoe meer de omgeving meewerkt hoe beter vaak de uitkomsten en het gevoel van de vergadering. Spoor 8 biedt je nu iets unieks. Een vergaderruimte gelegen in een voormalig tuincentrum. Volledig omgebouwd tot tot een bijzonder en duurzaam centrum.

Bij mooi weer kan de deur open of neem je plaats in de bijzondere energetische tuin, ontworpen door Wim Lips, Dan ervaar je bij uitstek de rust van deze bijzondere plek in het mooie natuurgebied de Maashorst.

Tijdens een break biedt de tuin ook de gelegenheid om te genieten van de natuur en bijzondere kunstwerken. Spoor 8 is zelf ook een bron van inspiratie met een unieke expo over duurzame initiatieven, diverse exposanten, een WAAR winkel en een uitgebreid Wellness aanbod.

De ruimte is cruciaal

Van een fijne en kleine vergaderruimte of flexplek tot een grote  vergaderruimte van 80 m2 groot, werken en vergaderen bij Spoor 8 is fijn. De grote ruimte biedt plek aan maximaal 25 personen en is natuurlijk voorzien van fijn meubilair, een digitaal whiteboard, beamer en flip-over. Deze ruimte is ook geschikt voor 1-op-1 klant gesprekken door architecten, vormgevers, adviseurs en al wat er is op gebied van duurzaamheid en bewustwording.

Al onze vergaderarrangementen worden aangeboden inclusief gratis parkeren bij ons voor de deur, natuurlijk duurzame koffie/thee, Vitaal Water en een snel wifi netwerk.

Spoor 8 ligt in Nistelrode, Noord Brabant, gelegen in de driehoek Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven. Direct bereikbaar via de A50, eerste afslag.

De kosten zijn te overzien

Op werkdagen:

1 uur. € 35.-

2 uur. € 60,-

Dagdeel. €99 ,-

Dag. €175 ,-

Avond en weekenden in overleg.

Lunch is al mogelijk vanaf € 10,- p.p.

De innerlijke mens wordt vertroetelt.

Lunch is op aanvraag verkrijgbaar. Zoals verschillende verse broodjes van de ambachtelijke bakker met luxe, biologisch beleg (indien gewenst ook vegetarisch), soep en diverse sappen en melk. Zoete versnaperingen of speciale wensen zijn in overleg altijd mogelijk.

Voor een heel bijzondere aanpak in de vorm van compleet duurzame maaltijden werken we samen met een cateraar.

X