SAMENWERKEN

Het is onze ambitie om Spoor 8 de spil te maken voor alle initiatieven rondom duurzaam leven. We zoeken daarom altijd pro-actief naar samenwerking. Ondersteunen dit door de mogelijkheid te bieden om kantoor- of vergaderruimtes te huren. Brengen interactie tussen alle aanbieders tot stand omdat dit weer kan leiden tot nieuwe vormen van cross- of up-selling. Met elkaar wordt Spoor 8 een unieke ontmoetingsplek waar authenticiteit, beleving van en commitment aan een betere wereld centraal staat.

Jij als ondernemer met een duurzame passie voelt zich bij ons thuis. Sluit je bij ons aan en elke dag kun je de zichtbaarheid van je producten en diensten vergroten. Elke dag kun je de dialoog aangaan met geïnteresseerde consumenten of in co-creatie werken aan de volgende versie van jouw product of dienst. Zo bouwen we samen een unieke verzamelplaats van producten, diensten en kennis die ons allemaal op weg kunnen helpen naar een duurzamere wereld.

Belangrijk voor ons is dat de deelname van bedrijven simpel, helder en doeltreffend is. Daarom kan bij Spoor 8 veel, is het meestal maatwerk en groeien we graag samen groter. Voor jouw aanbod is het goed om contact op te nemen met Karen Raatsie en te vertellen wat jouw plannen en ambities zijn.

X