Angelie Marneffe geeft al vele jaren hatha-yogalessen en mindfulness-trainingen in Nistelrode en omgeving. Sinds de start van Spoor8 worden alle yogalessen nu gegeven in deze prachtige ruimte met uitzicht  op de energetische tuin.

Door middel van wekelijkse hatha-yogalessen leer je ontspannen door oefeningen die niet alleen invloed hebben op het lichaam, maar ook op de geest. De adem wordt beschouwd als brug tussen lichaam en geest en daarom is er veel aandacht voor de ademhaling. Iedere les eindigt met een ontspanningsoefening. In de lessen staat bewustwording centraal. Bewustwording van het lichaam, de adem, de gedachten, van alles wat de zintuigen waarnemen en van de diepere geestelijke lagen. Op die manier leer je jezelf kennen en kun je het geleerde ook toepassen in het dagelijks leven.

Bij een mindfulnesstraining leer je op een andere manier omgaan met je (pieker)gedachten, zodat je weer controle krijgt over je leven. Veel mensen ervaren hierdoor weer ruimte in hun hoofd, en kunnen weer meer genieten van het leven.

En als je nog een stapje verder wilt is er een heartfulness– oftewel een compassietraining. Hier ligt de nadruk op mildheid voor jezelf ontwikkelen en schenk je warmte aan de ruimte die je hebt ervaren bij de mindfulnesstraining.

Als je nog niet toe bent aan groepslessen of –trainingen kunnen we eerst in één-op-één gesprekken kijken wat er nodig is in jouw specifieke situatie.

Een volledig individueel traject, helemaal op jouw persoonlijke situatie afgestemd, behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie kun je mijn website raadplegen (www.praktijkmarneffe.nl)

of contact met me opnemen via de mail: angelie@praktijkmarneffe.nl.

Of telefonisch: 0412 – 61 40 50

 

Mijn motto:

Ontwikkel kracht van binnenuit,

om de druk van buitenaf aan te kunnen.

                 

X