Wil je weten hoe je van je (hoog)gevoeligheid je kracht kunt maken?

Hoe je meer op je intuïtie kunt vertrouwen?

Hoe je de beste versie van je leven kunt leven?

Bianca van Hal is hsp-ervaringsdeskundige. Als transformatiecoach in haar bedrijf Lief Zijn Voor Jezelf laat ze je de mooie kanten van je gevoel / intuïtie ontdekken. Ze zorgt er voor dat je (weer) gaat vertrouwen op je gevoel, gaat genieten van je leven en in je kracht komt te staan. Oftewel, ze leert je om op een positieve manier lief te zijn voor jezelf. ‘The only thing that matters is your heartbeat going strong’

Ik geloof in de kracht van ontspanning, uit eigen ervaring weet ik dat we onze gedachten positief voor ons kunnen laten werken. Dat als we bewuste ontspanning en stilte omarmen en dankbaarheid als prioriteit stellen, onze beleving van de wereld een stuk mooier gaat worden. Ik leef nu de beste versie van mijn leven en dat is wat ik iedereen gun!

Let me coach you!

Love Bianca

Klik hier voor mijn website. Of neem direct contact met me op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

www.liefzijnvoorjezelf.com

info@liefzijnvoorjezelf.com

 

X