Ecotec natuurverf

Ecotec natuurverf is een natuurlijke keuze voor een gezond leefklimaat. De natuurlijke en ecologische verven van Ecotec worden gefabriceerd in Duitsland. De verven zijn geheel damp-open en vochtregulerend (in het geval van leemverf). Mens en milieu staan centraal en dit komt ook door uiting in de diverse certificeringen die het merk bezit, waaronder het Ecolabel en de A+ rating. Klik hier voor meer informatie over de verschillende certificeringen van Ecotec.

Wat maakt deze verf zo bijzonder? De Ecotec verven zijn gekenmerkt door een bijzondere zorgvuldige keuze van kwalitatieve grondstoffen, geheel transparant op de verpakking van ieder product te lezen, sterke technische kenmerken en door het toepassen van minimale chemische veranderingsprocessen tijdens de productie. Dit resulteert bijvoorbeeld in het feit dat de muurverven van Ecotec geen primer nodig hebben, gezien de sterke hechting vulling en dekking. De schilder (zowel professioneel als de doe-het-zelver) kan zijn werktijd inkorten en met een laag minder een mooi resultaat verkrijgen. De leemverven van Ecotec kunnen door de sterke dekking en hechting ook over hout (meubels, keukens, balken etc.) en MDF geschilderd worden.

De Ecotec leemverf, Di-Mat en Eco-Satin zijn in het standaard kleurenpallet van Ecotec van 160 exclusieve kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn de Di-Mat en Eco-Satin ook in alle NCS of RAL kleuren verkrijgbaar. Onderstaand een impressie van het kleurenpallet van Ecotec.

          

X