AB reflex

Wij bieden oplossingen voor concentratieproblemen en leerproblemen, voor jong en oud. Dit doen we op een bijzondere wijze: met oogtraining. Wij geloven dat leer- en concentratieproblemen in heel veel gevallen wordt veroorzaakt door het missen van de juiste visuele en motorische vaardigheden.

Hoe pakken wij het aan
Wij speuren eerst naar jouw visuele – en motorische beperkingen. Hebben we die gevonden dan trainen wij je in het wegwerken van die beperkingen. We trainen dus je visuele- en motorische vaardigheden tot ze optimaal zijn.

Blijvend resultaat
Na een maand trainen checken we of je hersenen hebben gereageerd. Zo niet, dan stoppen we de training. Zo wel, dan is succes verzekerd en heb je na de trainingsperiode blijvende vaardigheden om goed te kunnen concentreren, studeren en presteren. Vergelijk het met leren lopen, fietsen of zwemmen: eenmaal geleerd dan blijf je het kunnen, ook wanneer je bijvoorbeeld 20 jaar niet meer hebt gezwommen.

Oogtraining
Oogtraining bestaat uit oefeningen voor de ogen en de motoriek. Het zijn kijk- en leesoefeningen, maar ook evenwichtsoefeningen, coördinatieoefeningen, visualisatieoefeningen en speciale kruip-, stap- en springoefeningen. Door oogtraining gaan de ogen (en de beide hersenhelften) beter samenwerken en kun je de leerstof beter en sneller opnemen, maar ook sneller verwerken. Hierdoor ga je beter concentreren, beter studeren en dus beter presteren. Dat is niet alleen handig voor op school, maar ook bijvoorbeeld bij het sporten of op het werk.

Oogtraining helpt bij:
• Leer- en concentratieproblemen: dyslexie, ADHD, ADD, DCD, NLD, ed.
• Gevolgen van: hersenbloeding, hersenletsel, whiplash, MS.
• Vermoeidheidsklachten: CVS, slaapproblemen, ME.
• Emotionele overbelasting: stress, (winter)depressie, traumaverwerking.
• Migraine, hoofdpijn, Ziekte van Ménière en wagenziekte.

Oogtraining verbetert:
Concentratie, geheugen, reactievermogen, evenwicht, dieptezicht, oog-handcoördinatie, studieprestaties, rijvaardigheid, zelfvertrouwen, handschrift, sportprestaties, enz.

Kijk ook eens op mijn site. Je vindt er allerlei tips en achtergrondinformatie.

www.abreflex.nl

X